Елизабет Захариева ще представя България на международен фестивал в Беларус

Подготвила се е отговорно, до последния момент взима вокални уроци и очаква с нетърпение срещата с другите участници

Елизабет Захариева ще участва и ще представя България на юбилейния 30-ти Международен фестивал "Славянски базар" във Витебск, Беларус. Това съобщиха от арт компания "Нови звезди".

Талантливото плевенско момиче е на 14 и учи в ПГПЧЕ в паралелка с френски и английски език. Пее от 5 годишна. Ученичка е на вокалния педагог Доротея Люцканова.

Талантлива, трудолюбива, упорита и последователна в изпълнение на мечтите си. Участвала е на много български и международни конкурси и е носител на безброй първи места и Гран прита. Нейната перфектна визия и талант не остава незабелязан на нито едно участие. Хората я аплодират и харесват, а журито оценява винаги високо. Една от най-важните оценки в нейния живот е годишната награда в направление "Изкуство" на фондацията "Димитър Бербатов".

Елизабет споделя, че е безкрайно щастлива и горда, че ще представя България на "Славянский базар". Подготвила се е отговорно, до последния момент взима вокални уроци и очаква с нетърпение срещата с другите участници в Беларус.