Започна второто за годината измиване на улиците в Плевен - pleven.utre.bg

Започна второто за годината измиване на улиците в Плевен

19 юли 2021, 13:39 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    архив

И тази година уличната мрежа ще бъде измита три пъти

В Плевен е в ход второто за годината основно измиване на улиците. Фирмите изпълнителки  - „Чистота Плевен” ДЗЗД  и „Уейст Солюшънс България” ЕООД, и тази година извършват дейността по график, нощем или в ранните сутрешни часове, съгласно подписани договори след обществена поръчка. Двете предприятия са поели поддържане на чистотата с миене и метене на улици, тротоари, площадни пространства, спирки на обществения транспорт, подлези, както и почистване на отводнителните оттоци в града.

Работниците на „Уейст Солюшънс България” мият в  района на жк ”Сторгозия”- ул.”Железничар” и до Хоум Макс в посока София.  Другата ангажирана с дейностите фирма - „Чистота Плевен” ДЗЗД,  обхваща  9-и квартал на Плевен – улиците „Подполковник Калитин”, „Мария Кюри” и пресечката към Спортното училище, „Кресна”, Кратово”, „Гевгели”, „Пирот”, „Бяла Черква” и ул. "Александър Стамболийски”.

И тази година уличната мрежа на Плевен ще бъде измита три пъти.

 Коментари (1)

Потребител
Гражданин
Извинявай кмете, ама това "миене" си е отбиване на номера. Града е целия в прахоляк и въздуха му е по-мръсен от този на София. Това е абсолютна подигравка с жителите на града. Вземи пример от Велико Търново как се мие. И с предпарати, и с машини, а не като при нас една водоноска и двама човека пръскат с маркучите. Докато се изчисти града трябва да се мие всеки месец и то истински, а не като сега.
20 юли, 23:37 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета