Русалин Русалинов за Ивет Горанова: Тя е единствена и неповторима (Видео)

Сенсей Русалинов се поклони пред своята ученичка

Ивет Горанова се завърна в тренировъчната зала на КБИ "Петромакс" - Плевен само няколко дни след историческия златен медал на олимпийски игри. Националната състезателка в категория до 55 килограма беше посрещната от президента на клуба Сенсей Русалин Русалинов, който е и вицепрезидент на федерацията по карате.

"Аз не съм се кланял на никого до момента в живота си – настъпи мигът да се поклоня на ученика си, това е знак на приемственост", направи емоционалния жест Русалинов. "Идеята на Сенсея е непрестанно да следи своя ученик, за да не се отклони от правия път", допълни той.

"Ивет е усмихната, чаровна, единствена и неповторима. Това е - единствена и неповторима.", каза още Русалинов.

За Ивет Горанова не е лесно да е на върха, особено сега, когато е пример за младото поколение. Според нея младото поколение ще бъде вдъхновено да постигне това, което тя е направила. Тя се обърна към всеки, който тръгва по нейния път:

"Пътят му няма да е лесен, да се подготви за много предизвикателства, много трудни моменти, в които ще иска да се откаже. Това е моментът, в който трябва да се върнеш двойно по-силен и да дадеш не 100, а 150%, за да може всичко да ти се отплати", каза Ивет.

На всички каратисти от своя клуб тя пожела здраве, да тренират изключително много, да са мотивирани, да вярват в мечтите си и да ги следват до последно. По думите ѝ повече деца ще бъдат мотивирани да започнат да спортуват, след като са видели успехите на спортистите ни в Токио.