Панаирът в град Левски предлага разнообразна програма от 27 до 29 август

Кулинарен фестивал, фермерски пазар, концерти

Кулинарен фестивал „Пълнената чушка – най-вкусната левченска традиция“ 2021 г. и фермерски пазар в подкрепа на местните производители организират Община Левски и НЧ „Георги Парцалев - 1901” на 28 август/събота/ на Традиционния панаир на град Левски.

В парковата зона до сградата на Община Левски участниците ще могат да покажат своето кулинарно майсторство, оригиналност и традиции в три състезателни категории и спечелят награди за първо, второ и трето място.

Председател на журито ще бъде известният български кулинар шеф Иван Звездев, който след това ще приготви пъстро и вкусно ястие от кулинарната ни съкровищница – „Пиле на лютика” . Изложба на храна, характерна за селищата в община Левски, под наслов „Кулинарното наследство на община Левски с послание към бъдещето“, ще покажат на домакини и гости всички читалища в общината.

На фермерския пазар местни производители ще представят своята разнообразна, традиционна и нетрадиционна, продукция.

В празничната програма на панаирните дни още: на 27 август /петък/ от 20.00 ч. концерт на рок групите IZIDA и HIGH ENOUGH, на 28 август /събота/ от 19.30 ч. Стендъп комедия „Нема такъв живот” и концерт на Георги Христов от 21.00ч., на 29 август от 20.00 ч. концерт на Нелина пред Община Левски.

Кулинарен фестивал, интересни състезания, музика и забавления в духа на фолклорното ни богатство в панаирните дни в град Левски от 27 до 29 август.