Тази вечер: "Тутурутка" ще огласят със смях и песни Летен театър "Кайлъка" (Видео) - pleven.utre.bg

Тази вечер: "Тутурутка" ще огласят със смях и песни Летен театър "Кайлъка" (Видео)

08 септември 2021, 09:30 | plevenutre.bg

Царете на хумора ще представят най-новите си скечове и песни

Царете на хумора "Тутурутка" ще гостуват тази вечер в Плевен с двучасов мултимедиен спектакъл, събрал най-новите им скечове и песни! Шоуто под надслов "Няма здрасти!" е част от лятното им турне и ще се състои от 20:00 ч в Летен театър "Кайлъка".

Напомняме, че новите COVID мерки, които влязоха в сила от 7 септември, не се отнасят за събитията на открито, при които присъстващите са организирани с определени седящи места и ограничен вход!

Kaкво ще предложи новото шоу на "Тутурутка"?

Плевенчани ще чуят за пръв път на живо пресните хитове на групата "Няма здрасти!" и "100 години", ще проследят обзора на европейското по футбол в рубриката "Голямата Балтия" и тежкия живот на самотните „Моряшки съпруги“ по барове и ресторанти. Очаква ги и уникален тиймбилдинг с Бат Жоро – най-точният професор по „Кръчмаркетинг и Банкетъринг“.

Билети за шоуто на "Тутурутка" може да намерите на касата на Плевенска филхармония на пл. „Свободата“ /до централно тото/ - от 10,00 до 13,00 ч. и от 14,00 ч. до 18,00 ч. За допълнителна информация: 0879 911 363.

Билети ще се продават и на място преди началото на концерта!

Местата са ограничени до запълване на 50 процента от капацитета. така че побързайте! Забавлението е гарантирано!Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета