Светослав Бърканичков ще участва в спортното онлайн риалити "Maximal Revenge"

Звезди изпитват спортните умения и волята си в зрелищно онлайн риалити

Светослав Бърканичков ще бъде част от новия сезон на първото онлайн риалити в България – "Maximal Revenge", което изправя пред предизвикателства и изпитания на воля и умения 16 любимци от популярните формати "Фермата", "Игри на волата" и "Сървайвър".

16 реалити звезди ще тръгнат към победата в "Maximal Revenge: Битка със сърце". В отбори по двойки в духа на шоуто те ще се впуснат в 13 битки. Ще преминат през много етапи, ще наблюдаваме епични индивидуални сблъсъци на жени срещу жени и мъже срещу мъже, ще ги видим и в отборни –между двойките, и в масови битки между всички.

Организаторите представиха Светослав Бърканичков ето така:

"Истинска легенда и участник в Сървайвър “Филипини и Камбоджа”. Мъжът, който държа 208 кг. на плещите си и постави световен рекорд във формата с победата си. Той е отдаден на спорта, бивш професионален футболист, а сега и треньор на детско-юношеска школа по футбол. Влиза в "Maximal Revenge", за да тества себе си отново, да играе и разбира се - да победи! Коя жена ще бъде рамо до рамо с него, ще разберем скоро."

Епизодите на Maximal Revenge се излъчват в YouTube канала на риалити състезанието, като новият сезон се очаква да стартира съвсем скоро.