Огнеборци реагираха на множество сигнали за пожари в Плевенско - pleven.utre.bg

Огнеборци реагираха на множество сигнали за пожари в Плевенско

16 септември 2021, 09:32 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Лек автомобил горя в "Сторгозия", комбайн се запали в Изгрев

На 15 септември в 17:31 часа в Оперативния център при РДПБЗН – Плевен е съобщено за пожар в лек автомобил „Сеат Алтеа”. Инцидентът е станал в областния град в ж.к. „Сторгозия“. Предполагаемата причина за произшествието е техническа неизправност. Нанесени са щети в двигателен отсег. Пламъците са потушени от екип на РС ПБЗН – Плевен.

На 15 септември в 18:51 часа от РС ПБЗН – Плевен е потърсено съдействие за потушаване на пламъци в отпадъци на булевард „Софийско шосе“ в Плевен.

Сухи треви, нискостеблена растителност и храсти са горели вчера в землището на село Въбел, в село Гиген гробищен парк,  град Летница, главен път Кнежа - Искър и в село Горна Митрополия гробищен парк. Бързата намеса на екипи огнеборци от службите при РДПБЗН – Плевен е предотвратила разпространяването на огъня на големи площи. Няма нанесени материални щети.

На 15 септември в 15:29 часа в РС ПБЗН – Левски е постъпил сигнал за инцидент в комбайн в землището на село Изгрев. До пристигането на дежурния екип, пожарът е локализиран от комбайнери с наличните пожарогасители.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета