Любо Киров събра звезден тим за най-големия си концерт

Популярният плевенчанин с концерт в зала "Арена Армеец"

Любо Киров събра звезден тим, който ще излезе заедно с него на концерт в зала "Арена Армеец" навръх рождения си ден.

Иван Лечев, Живко Петров, Стенли, Мария Илиева, Графа, Орлин Павлов и Михаела Маринова са колегите му, които ще участват в мащабното събитие, озаглавено "Целуни ме", по едноименния сингъл от предстоящия албум на изпълнителя, който в деня на изявата ще полее и рожден ден.

На концерта публиката ще има възможност да се наслади на триото Любо, Графа и Орлин с песните "Приятели завинаги" и "Заедно". Ще звучат и дуетите на Любо с Мария Илиева – Alright, и с Михаела Маринова – "Мога".

След години на професионално разминаване с Иван Лечев, "Гласът на България" събира двамата първо като треньори в музикалния формат. На 26 октомври двамата за първи път ще запеят заедно, като засега се пази в тайна какво.

Освен познатите и обичани хитове на Киров, публиката ще чуе и съвсем нови песни от предстоящия му албум, който ще бъде представен на концерта.

"На 26 октомври празнувам своя рожден ден с най-големия концерт, който съм правил досега. Каня всички да бъдат мои гости и да станат част от това грандиозно тържество“, казва артистът.

Най-големите му почитатели могат да се сдобият с лимитирана серия от 50 златни билета за концерта. С всеки един от тях те ще получат вход за двама души за концерта, златна плоча с най-доброто от Любо Киров и специална среща с него.