На пазара за коли в Плевен: Бира, кебапчета, вибратори и... Мона Лиза (Снимки) - pleven.utre.bg
Традиционният неделен пазар за коли край "Балканстрой" продължава да се радва на висока посещаемост. По маси, шатри, сергии и дори директно от багажниците на колите, се продават разнородни стоки - като се започне от внесени от чужбина дрехи, дънки, обувки, техника (вкл. бяла и черна) до авточасти, инструменти, книги, перилни препарати, животни, часовници, всякакви аксесоари, вибратори и... дори картина на Мона Лиза. Среща се и по някоя кола, но, разбира се, най-върви скарата и бирата. Предлагаме ви една виртуална разходка из емблематичния битак.

Мултимедия

Коментари (10)

Потребител
сещай се
Това е града на политиците.....
20 септември, 18:37 ч.
Потребител
Селяния...
Плевен все повече запада...Напълни се с селяни и мангали..За съжаление никой млад не остава тук.Във всички градове където замихме да учим плевенчани са най-много спрямо хората от други градове. И почти никой от нас няма да се върне. Не че града е лош или не искаме. Дори напротив, повечето си го обичаме. Тук просто няма развитие, тъпче се на едно място и дори се запада. Хората стават все по-кофти. Селяния и простащина. Жал ми е, но нищо няма да се оправи.
20 септември, 08:07 ч.
Потребител
Pět stupňů
Голяма цигани! Връщайки се от чужбина видях там стари неща. Излезли от употреба в другите държави преди много време! Всичко което се продава са боклуци никому не нужни. Но хората притиснати от недоимък взимат. И покрай това се продават и всякакви боклуци от местни "бизнесмени" за кочините наречени коли забравили много отдавна времето когато са били такива. Лъснати с какви ли не препарати за да изглеждат свежи. Жалка картинка.
20 септември, 07:23 ч.
Потребител
Тодор Лазаров
Миналата седмица бях там за първи път от 5 годишна пауза... и през следващите 5 най-вероятно ще направя пауза. Времето за тези хора там всякаш е спряло. Едни и същи хора юродават едни и същи боклуци от години наред... а кюфтетата си вървят с киселините... жалка гледка ...
18 септември, 05:46 ч.
Потребител
Мартин
Много приятно местенце в началото на всяка седмица да презаредиш :)
17 септември, 20:54 ч.
Потребител
Посетитетл
Пазара си е идеален. Най-интересното и забавно място в неделя когато може да излезеш, да се разходиш, да погледаш всякакви неща, да хапнеш, да пийнеш и да се засечеш с много познати!
17 септември, 20:11 ч.
Потребител
ТодАр
На който не му харесва пазара, да не го посещава !
17 септември, 19:47 ч.
Потребител
оборска тор
Анадола2, КапълЪ Чарши3, Столипиново4, Кючук Париж5

Българин 1 на 15 чифута...

С една дума - Т О Р !!!!

17 септември, 15:52 ч.
Потребител
Тодор
Съсипаха хубавия пазар.Да излезеш с неделния ден със сина си или баща си да разгледаш някоя кола и да изядеш емблематен сандвич с кюфте.Това беше върхът! Сега е обикновен ц....ки битак с блъскането и боклуците направо от каруците.
17 септември, 14:25 ч.
Потребител
Опи
Не е вярно. Мястото си е каквото е било винаги. Всяка седмица е пълно, масите са пълни с хора, има забавление и веселие. Става да убиеш няколко часа.
17 септември, 14:51 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета