Бивш възпитаник на МУ-Плевен почина при мистериозни обстоятелства

Студенти от Плевен скърбят за бившия си колега Раид Шемери

Бургазлията от иракски произход Раид Шемери, който загина вчера мистериозно след купон в благоевградския хотел "Луксор", се оказа бивш възпитаник на Медицинския университет в Плевен. Това потвърдиха за plevenutre.bg негови приятели и бивши колеги.

"Беше наш колега до миналата година. Много добро и свястно момче. Шокирани сме от новината...", коментираха потъналите в траур студенти от Плевен, които дори обмислят да се организират за погребението му с автобус.

Според аутопсията Раид е бил убит от инфаркт, вследствие препиване и преяждане. Бил приел и анаболи, а черният му дроб бил силно увреден от химията, която е поглъщал. Младежът е повърнал вследствие на получения инфаркт и причината за смъртта му не е задушаване.

Раид към момента следвал в НСА, бил личен терапевт на сина на собственика на хотел "Луксор" Недялко Левунлиев. Момчето имало проблеми с крака си и тъй като Раид е кинезитерапевт, във фаталния ден синът на Левунлиев бил на терапия. След нея той поканил Раид да му гостува в хотела. Пили вино, но според лекарите е имало комбинация с анаболи, което е довело до трагедията, пише "Струма".

Раид Шемери бил известен с прякора си Арабина. Републикански шампион по карате и запален спортист. Приятелите му са в шок от новината за внезапната му смърт. На никому не е известно той да е злоупотребявал с наркотици, алкохол или дори анаболи.