Благотворителният мач за Бандата събра 1700 лева

Над 300 души подкрепиха Пламен на баскетболната среща

1700 лева за лечението на привърженика на "армейците" Пламен Богоев-Бандата бяха събрани по време на благотворителния баскетболен мач между фен клуб "Сектор Г" и юношеска формация на ЦСКА в зала "Румен Пейчев" на стадион "Българска Армия", пише "Спортал".

Феновете на "червените" организираха събитието, за да помогнат на своя приятел Бандата от Плевен, който се нуждае от скъпоструваща операция в чужбина. Над 300 души присъстваха на събитието, като освен заплатените 5 лева вход бяха направени и дарения в специално предвидени урни. Ето какво пишат от фен клуб "Сектор Г":

"В събота, на благотворителния баскетболен мач за нашия приятел Пламен Богоев-Бандата, между сборен отбор на фен клуб "Сектор Г" и юношите старша възраст на БК ЦСКА, бе събрана сумата от 1700лв. Над 300 човека посетиха събитието като по този начин те помогнаха на нашия приятел, да направи още една стъпка към важната операция, която му предстои. Вярваме, че с помощта на всички "армейци" и неговите приятели, Пламен ще успее да събере нужната сума и ще замине, за да се оперира. Празникът в зала "Румен Пейчев" премина в познат дух като забавлението по трибуните бе подплатено и от добра игра на полето. Двубоят завърши с победа 70:65 за възпитаниците на Йордан Колев, но за разлика от миналата година, този път играта бе много по- оспорвана."