ІІІ-то място за военните от Белене на прегледа на любителското художествено творчество

Гвоздеят на прегледа беше появата на народната певицата Валя Балканска и гайдарят Петьо Янев

Вчера, 17.06. в препълнената зала на Военният клуб в град Смолян се проведе заключителният етап от прегледа на любителското художествено творчество в Сухопътни войски, в който взеха участие военнослужещи и цивилни служители от военните формирования 24150 – Стара Загора, 34750 – Карлово, 32990 – Пловдив, 46690 – Пловдив, 28880 – Белене, 22220 - Сливен, 26400 – Благоевград, 24490 – Асеновград, 42600-Мусачево и 28330 – Смолян. Изпълненията на участниците в прегледа бяха оценявани от жури с председател полковник Димитър Никифоров-началник на отдел ,,Личен състав" в Командването на Сухопътни войски и членове: подполковниците Илиян Николов, Марин Деянов и майор Анатолий Димитров.

Компетентното жури класира отборно на І-во 68-ма бригада Специални сили-Пловдив, на ІІ-ро място в.ф. 26400-Благоевград и .на ІІІ-то място в.ф. 28880-Белене.

Гвоздеят на прегледа беше появата на народната певицата Валя Балканска и гайдарят Петьо Янев.

Командирът на Сухопътните войски генерал – майор Андрей Боцев връчи купата на победителите и предметни награди на отличилите се в жанровите изпълнения, и пожела на всички участници да бъдат все така всеотдайни и мотивирани в развитието на творческата си дейност.

На заключителния етап на Прегледа на любителското художествено творчество присъстваха още заместник областният управител на град Смолян Зарко Маринов, заместник-кметът на града Марин Захариев, секретаря на общината Момчил Николов, и командирите на военни формирования от състава на Сухопътните войски.