С Детска музикотека и Арт работилница стартира „Ваканция в Плевен – лято 2015“

Плевен Лайф

01-07-2015, 10:41

Снимка:

Plevenutre.bg/ архив

Автор:

Ралица Костова

Всичко от Автора

Още по Темата:

Общината организира "Ваканция в Плевен - Лято 2015"

Обявиха летните занимания за плевенските деца и младежи

Летните занимания са полезни както за децата, така и за родителите им

Летни занимания за деца и младежи стартират днес в Арт центъра. Организатор на проявите е Общината, а те са част от инициативата “Ваканция в Плевен – Лято 2015”. През деня малчуганите ще се забавляват с Детска музикотека и Арт работилница „Оплети ми дърво“. Заниманията са напълно безплатни за децата. Чрез тези прояви се обогатява тяхната комуникация и творческо мислене.

В програмата за юли са предвидени и игри на открито за деца и родители; кино прожекция; рисунки на асфалт; концерт на детски хор „Звъника“; Арт работилница за пластене на вълна, както и за ръчна хартия, за пластилин и за къщички за птици; рок концерт; интерактивна презентация на детска книжка. В Арт център-Плевен месечните занимания ще започват от 10:00 часа в дните 1, 2, 3, 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29 и 30 юли.

Припомняме, че Община Плевен е поканила и едни от най-обичаните артисти, художници, преподаватели, треньори и музейни работници от града, които да станат част от тази инициатива. В летните занимания за децата ще се включат и от Регионалния исторически музей, от Детската театрална студия, както и Тенис клуб „Плевен 90“.