Партизан стартира сезона с победа в Славяново

Бивш спартаклия донесе успеха срещу дебютантите във "В" група

Отборът на Партизан (Червен бряг) започна успешно тазгодишния шампионат в Северозападната В група, надделявайки като гост над "Вихър" (Славяново) с 1:0. Единственото попадение в срещата реализира завърналият се от Спартак (Плевен) полузащитник Калоян Тодоров в 72-та минута, съобщава клубният сайт.

В дебютния мач на "Вихър" в Северозападната В група, домакините впечатлиха с голямо желание и борбеност, които, в допълнение с острата игра, допринесоха за множеството голови ситуации пред вратата на гостите от Червен бряг.

Въпреки силната игра на играчите от Славяново, първата част на мача завърши без отбелязан гол, а след почивката по-опитният тим на "Партизан" успя да изнесе играта в предни позиции и постепено да наложи териториален превес. По-добрата игра на футболистите на Григор Петков даде резултат в 72-та минута, когато новопривлеченият полузащитник Калоян Тодоров преодоля Светлин Линев, оформяйки крайния резултат в срещата.

До края на двубоя, Петър Петров и Роберт Росенов имаха възможност да направят победата на гостуващия тим по-изразителна, но не успяха да преодолеят Линев.

Ето и всички резултати от 1-ви кръг на Северозападната В група:

Етър (Велико Търново) - Ювентус (Малчика) 2:0
Вихър (Славяново) - Партизан (Червен бряг) 0:1
Левски 2007 (Левски) - Кариана (Ерден) 2:0
Трявна (Трявна) - Янтра (Габрово) 3:0
Ботев (Враца) - Ботев (Луковит) 5:0
Бдин (Видин) – Павликени (Павликени) 1:0
Ботев (Козлодуй) - Академик (Свищов) 3:4
Севлиево (Севлиево) - Гигант (Белене) 0:4