Жестоката катастрофа край Тръстеник взе още една жертва

19-годишният Бейхан Рашков е издъхнал днес

Жестоката катастрофа край Тръстеник взе още една жертва. 19-годишното момче, за което днес се търсеха кръводарители, е починало. Това съобщиха за Plevenutre.bg негови близки, които по-рано днес се свързаха с нас и ни помолиха да публикуваме информацията за нуждата от кръв.

Научихме, че Бейхан Рашков е бил опериран и интервенцията е минала успешнo, но в крайна сметка изходът за него се оказа фатален.

"Безсилни бяхме да ти помогнем, Безсилни сме в скръбта. Но какво е човешката сила пред приумиците на смъртта... Почивай в мир Бейхии!! Приятелю...", гласи един от десетките коментари във Фейсбук на негови близки, които са опечалени от загубата. Момчето е било възпитаник на Професионална Гимназия "Захарий Зограф" в Плевен.

Припомняме, че в адския сблъсък край Тръстеник на 16 август двама други също загинаха - 18-годишен от Тръстеник и 50-годишна от Плевен, а четирима, сред които и Бейхан, бяха транспортирани в плевенската болница с опасност за живота. Бейхан бе водачът на "Опел Вектра"-та, а според полицията момчето е изгубило контрол над возилото, навлязло е в лентата за насрещно движение и така се е стигнало до фаталния сблъсък с "Фолксваген Пасат"-а от Плевен.