Люси Дяковска: В българите не ми харесва прекаленото оплакване и завистта

На много хора не им харесва, че съм станала много повече германка, отколкото българка, сподели Люси

"Аз съм един щастлив човек. Имам всичко, което ми е необходимо. Прекрасно семейство, прекрасна работа, живея на прекрасно място, имам възможност да пътувам... Не бих променила нищо в себе си". Това сподели в предаването "Комбина" певицата Люси Дяковска, която зрителите на Нова гледат и като жури в "X Factor". Същевременно, тя призна, че самотата е част от живота на много артисти, които са на път.

"На много хора не им харесва фактът, че съм станала много повече германка, отколкото българка", сподели певицата, допълвайки, че напуснала България през 90-те, защото искала да се развива на световната сцена. "Баща ми даваше по 500 марки в първите месеци, след което започнах да работя. Късах билети в един театър за 14 марки на час и тогава започнах сам да финансирам живота си, а баща ми продължи да плаща само училището", разказа Люси.

"У българите не ми харесва мрънкането, прекаленото оплакване. Завистта тук е доста проблемна според мен. Да не се радваш на другия, а да го хулиш и оплюваш", сподели Дяковска. Тя сподели, че се смята за добър човек и досега не е правила нищо лошо на никого.

Припомняме, че Люси ще изнесе концерт в родния Плевен под съпровода на музикантите от Плевенската филхармония и диригентството на Левон Манукян. Плевенската публика ще чуе на живо най-доброто от Бродуей – “Коса”, “Кабаре”, “Котките”, “Цар Лъв”, “Мулен Руж”, “Клетниците”, “Исус Христос Суперстар”, “Уестсайдска история” и др. Спектакълът “Вечер на мюзикъла с Люси Дяковска” ще е на 23 октомври от 19 часа в драматичния театър “Иван Радоев”.