От ГЕРБ - Плевен: Компроматната война заля като гнусно цунами цялата община

"Цял месец политически хамелеони лъгаха плевенчани, eдинствено ГЕРБ предложи конкретна управленска програма", заяви Мартин Митев

"Станахме свидетели на това как целият финансов, медиен и друг ресурс на Реформаторите, в съюз с партията на Бареков, беше хвърлен срещу доброто име на ГЕРБ, доброто име на проф. Стойков и плевенчани. Цял месец от всякакви студия и медии ни се обясняваше, че плевенчани гласуват с краката си и нямат разум в главите си. Това е изключително грозно. Лъгаха ни как цели 12 години политически хамелеони не са откраднали една химикалка и са ходили с една риза на гърба си. Лъгаха ни, че едва ли не те са най-новите имена в политическото пространство на България, сякаш ние сме слепи за истината. Видяхме лъжи, манипулации и опити за шантажи от ретроградни лица на нашата община", заяви Мартин Митев на пресконференция в преклуба на БТА. Народният представител Владислав Николов, лидер на областната структура на ГЕРБ, и Даниела Гонкова - от ръководството на партията, също участваха в брифинга.

"Снощи станахме свидетели на поредно измамно внушение от Найден Зеленогорски, Георг Спартански и Радан Кънев - безпардонно от името на уважавана социологическа агенция, бяха цитирани абсолютно неверни, манипулативни данни, с цел гражданите да бъдат въведени в заблуждение. Подобно нещо се случи и във Варна. Единствено и само за да не повлияем на свободния избор на вот на всеки един гражданин, ние няма да цитираме истински данни, верни числа от реални социологически проучвания, с които разполагаме", заяви Митев.

Той допълни, че компроматната война в Плевен е заляла като гнусно цунами цялата община, а причината за това е отличното представяне на проф. Димитър Стойков в двата телевизионни дебата. Митев добави, че единствено от политическа партия ГЕРБ имат конкретна управленска програма - по улици, квартали, населени места, със срокове и т.н.

"Хората в Плевен имат право да живеят добре, спокойно и сигурно - днес и сега. Хората на Плевен са достойни за уважение, те са патриоти. Ние се прекланяме пред всички наши съграждани, които са тук в родния ни град и останаха верни на принципите си и не се подават на манипулации", каза още общинският лидер на ГЕРБ.