Община Червен бряг търси специалист за проекта "Нови възможности за грижа”

Община Червен бряг обяви конкурс за външен специалист за позиция „Администратор” в екипа за организация и управление на Проект № 2014BG05M9OP001-2.2015.001-C0001 „Нови възможности за грижа” по Оперативна програма „Развитие на човешките ресурси”. 

Позицията „Администратор” изисква умения за управление на екип, решаване на проблеми, както и иновативност при вземане на решения и носене на отговорност за тях. Администраторът трябва да притежава опит за управление на социални услуги в общността и да познава нормативната уредба и методики, свързани с изпълнение на проекта „Нови възможности за грижа”.

Изисквана минимална степен на завършено образование: Висше образование, степен „Магистър” в областта на социалното дело, икономика, педагогика. Нужен е и задължителен опит в управление на проекти, финансирани по оперативни програми на ЕС в областта на предоставяне на социални услуги в общността, а също и познаване на нормативната база, свързана с изпълнение на проекта.

Конкурсът ще премине в три етапа: Подбор по документи; Провеждане на интервю с всеки от допуснатите кандидати; Провеждане на допълнителна среща с кандидат при необходимост /етапа не е задължителен/. Всеки от етапите е с елиминиращ характер, като непосредствено след провеждането му, резултатът на допуснатите до следващ етап се съобщава на кандидатите от комисията, назначена да проведе конкурса.

За допълнителна информация посетете сайта на Община Червен бряг.