Освободен от ЦСКА подсилва Спартак (Плевен)

Бивш играч на Лудогорец също е парафирал с отбора

Освбоденият от ЦСКА Иво Иванов акостира в родния си Спартак (Плевен), съобщи Topsport.bg. Халфът се раздели с "армейците" след решение на Христо Янев, който сметна, че играчът няма да може да се впише в състава му през пролетния дял на шампионата на Югозападната "В" група.

Плевенчанинът е избрал офертата на тима, воден от Роберт Петров, пред тази на Локо (Сф). Полузащитникът вече е подписал договор с отбора, посочва изданието. Към момента финансовото състояние на Спартак не е особено цветущо, но новият спонсор на отбора - Иван Динов дава гарации за стабилизиране.

Plevenutre.bg припомня, че Иво има във визитката си два периода на стадион "Плевен". През 2003–2006 г. записва 44 мача и 7 гола с екипа на "синьо-белите", а през сезон 2012–2013 регистрира 18 мача и отбелязва един гол.

Освен Иванов, със Спартак (Плевен) договор е подписал 30-годишният Димо Атанасов. Някогашният футболист на Локо (Сф) за последно се подвизваше във Верея (Стара Загора). Преди това пък изкара два сезона в Лудогорец и един в Ботев (Пловдив).

Роберт Петров събира играчите за първа тренировка на 15 януари. Тогава се очаква да станат ясни и още от новите имена в селекцията.