След случая с битите ученици: В Музикалното училище подготвят изложба под надслов "Не на насилието!"

Таткото бияч точил еврофондове и ДДС

Бащата бияч, който счупи стол в гърба на ученик и удари друг с юмрук в лицето по време на час в Националното училище по изкуствата в Плевен, има пет присъди за данъчни престъпления и злоупотреби с еврофондове. Всички те са условни, поради което Милен Антов не е лежал и един ден в затвора. При разследванията твърдял, че има психическо заболяване с цел да се измъкне от наказателна отговорност, поради което са назначаване експертизи.

В момента той е в петгодишен изпитателен срок на поредната си присъда за икономическо престъпление. От вторник вечерта плевенчанинът е обявен за общонационално издирван.

Два дни след инцидента екип на Новините на Нова се срещна с Олга Савова пред Националното училище по изкуства в Плевен. Учителката, опитала да спре Антов, е категорична, че най-голямата жертва е Цветан - синът на разгневения родител. Учителката намекна, че поведението на момчето е зов за помощ към родителите му да го обичат. Затова и най-вероятно Цветан е преувеличил спречкването си с Мартин и се е стигнало до агресията на бащата.

В училището на Цветан, Мартин и Георги пък ще лекуват раните на децата с изкуство и една предстояща изложба "Не на насилието!".