Люси Дяковска загря за турнето с екскурзия до Канарските острови

След по-малко от месец плевенчанката тръгва на музикална обиколка из страната

Люси Дяковска посрещна лятото по-рано, тъй като си подари заслужена почивка до Канарските острови. Плевенчанката бе на екзотичното място през последните дни и се завръща заредена с енергия в България за поредицата концерти, които й предстоят.

Припомняме, че след успешните си изяви в родния Плевен Люси ще пее мюзикъли в още осем български града. Певицата ще направи турне с новия си спектакъл с произведения на Гершуин, откъси от "Кабаре", "Котките", както и по-съвременни изпълнения на АББА, "Куин" и др. Тя ще е в Габрово на 5 април, в Ямбол, Добрич и Велико Търново на 7, 19 и 26 април. Концерти ще има и в Хасково на 19 май, на открито в Летния театър на Пловдив - на 16 юни, в Русе - на 23-и и във Варна - на 4 юли. Заедно с нея ще бъдат Плевенска Филхармония, пианиста и аранжьора Георги Милтиядов, диригента Левон Манукян и най-успешната група в "X Factor" – А.В.А.

Плевенските почитатели на Люси се надяват, че през лятото ще има изява и в летния театър тук, за което самата тя загатна при едно свое интервю неотдавна.