Спартак губи ключов играч до края на месеца

Цветомир Тодоров е с хематом и частично разкъсване на мускулни влакна на десния крак

Спартак /Плевен/ загуби централният нападател Цветомир Тодоров за предстоящото гостуване на Нефтохимик в Бургас. Срещата от 21-ия кръг на първенство на Б група и ще се играе на 19 март /събота/ от 15:30 часа.

Тодоров усетил здравословен проблем в десния си крак на последната тренировка миналия петък. Това бе причината да отпадне от състава за мача срещу Литекс /Ловеч/, информират от клуба. Какво показа извършеният днес медицински преглед: "Цветомир е с хематом и частично разкъсване на мускулни влакна на десния крак. Назначена му е физиотерапия и рехабилитация в продължение на две седмици“, заяви д-р Васил Панчев. Той е категоричен, че Тодоров със сигурност пропуска мача в Бургас. Ако възстановяването му върви нормално, състезателят ще е готов за следващия двубой на Спартак срещу Созопол в Плевен на 2 април.

Съмненията за здравословни проблеми на Богомил Дяков категорично отпаднаха. Той бе потърпевш в тежък сблъсък по време на мача с Литекс и дори продължително време му бе оказвана медицинска помощ. В крайна сметка Дяков е напълно здрав и днес ще тренира наравно със съотборниците си.