Мачът на звездите в баскетбола ще бъде излъчен по БНТ

Спорт

23-03-2016, 09:38

Снимка:

varnautre.bg, архив

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Спартак ще търси трета победа над Академик Бултекс 99

Александър Груев и Сашо Дяковски ще са част от събитието

"Престиж" Мачът на звездите в българския баскетбол ще бъде излъчен на живо по БНТ. Шоуто е в неделя в 15.00 часа в Пловдив. Както вече писахме, Александър Груев от Спартак и треньорът на плевенския тим Сашо Дяковски ще са част от събитието.

Освен двубоя между най-добрите баскетболисти от българското първенство, събитието включва и индивидуални надпревари - за забивки, тройки и умения.

Александър Груев ще участва в конкурса Тройки Троя. Негови съперници в надпреварата ще бъдат Пламен Алексиев (Берое), Алекс Симеонов (Левски), Мартин Маринов (Балкан) и Тони Гуджино (Рилски спортист).

Спортни звезди ще играят по тройки в мач от кампанията "Аз обичам баскетбола". Това са Антонина Зетова, Йордан Йовчев, Александър Александров, Мартин Камбуров и Тодор Неделев. В средата на седмицата ще бъде обявено и името на шестия участник.

Събитието ще има и благотворителна инициатива в подкрепа на Николай Попов от Пловдив, който страда от остра форма на левкемия, като по време на шоуто ще се събират дарения. Организаторите се надяват залата да се напълни.

До петък билетите ще са по 5 и 8 лева, а след това ще струват по 7 и 10 лева.