Феновете на Спартак питат: Кой прибра парите за некадърно направения клубен сайт? (допълнена)

"Историята е копирана от фенсайта и дори не са си направили труда я да продължат с още няколко години", възмущават се запалянковците

Спартак (Плевен) към момента е без лиценз за Втора лига, но за сметка на това има официален сайт. Оказа се, обаче, че почти никой не знае за появата му, освен може би самите му създатели.

Фенове на отбора писаха до Plevenutre.bg, за да изразят недоумението си от пускането на такъв сайт, без да бъде обявена никаква официална информация по въпроса или да бъде обявен конкурс за направата му. Още по-абсурдното е, че сайтът е пуснат тихомълком преди месеци, бил е поддържан за съвсем малко, след което е изоставен...

Публикуваме без редакция част от мненията на потребители във форума към фенсайта на Спартак - spartak-pleven.bg по темата, за да добиете пълна яснота за разочарованието на футболните запалянковци.

"Официален сайт щяха да пускат.Така го пуснаха, че никой не разбра. www.spartakpleven.com Даже не съобщиха никъде, камоли да му направят реклама за да разберат хората.Каква е ползата от него, като никой не знае че съществува и не го посещава. Като идея - добра, като изработка - на фона, че за това се плащало на някой доста слаба..Има пропуски и недовършени неща в доста от разделите.Кога го пуснали и вече неподдържан повече от месец.. Най-накрая за пръв път официална страница във фейсбук пуснати няколко поста и тя заебана от 2 месеца..И за нея тишина отвсякъде и скрита от хората. Канал в ютуб - нищо. Всички, даже и във В група си пускат репортажи от мачовете с коментар и анализ. Наще дори головете не са изрязали. Така и така по правилник се правят записи на мачовете, само да се обработят.", пише потребител с никнейм STORGO FIRM.

"Сега разбирам за съществуването на този клубен сайт. Това е скандално. Някой е взел поне няколко хиляди лева за изработката му, а той стои така на вятъра. И този някой при всички случаи е човек на общината, ако се съди по поставените връзки към сайта на общината. Това трябва да се разследва.", пише потребителят Пенчев.

"Не знам кой го е правил,но е добре да си подобри граматиката. По специално кога сe слага пълен член.", пише потребителят Enter.

"Сайтът е пълна шитня. Странно оцветяване на емблемата. Отвратителни снимки на играчите, направени вероятно от някой кръжочник. Абе, некадърна работа казано най-накратко. Иначе и аз сега разбрах за този сайт, който вероятно е само за вътрешно ползване.", пише Болшевикк.

"Като цяло съм потресен от официалния сайт на ОФК "Спартак"! 10 нюанса на синьото на една разхвърляна начална страница... Никакъв цвят с един дори изчистен хедър, какъвто си мисля, че има всеки един сайт. Историята е копирана от фенсайта и дори не са си направили труда я да продължат с още няколко години! Да не говорим, че основната функция на сайта - да информира, не се осъществява чрез него, защото няма новини от месеци... Май наистина ще излезе, че някой е взел парите и е отбил номера.", възмущава се и Getzov.

Проведохме разговор с пресаташето на Спартак Димитър Стефанов, който сподели, че идеята за сайта е на спонсора Иван Динов. Случващото се в клуба обаче е объркало плановете за официалното му представяне, въпреки че е пуснат още през пролетта. Очакванията са да заработи с пълна сила, след като стане ясно къде ще играе тима през новия сезон, като ще има значителни подобрения по съдържанието му.

Винаги сме ценяли мнението на читателите и затова публикувахме мненията и въпросите на феновете, защото те са се породили с основание. Подкрепяме тезата им, че не е било сериозно да се избързва с пускането на официален сайт, без това да бъде обявено официално.