Футбол, битка и много емоции съпътстваха полусезона на "Неделна лига"

Осем отбора участват в лигата по мини футбол

Отборът на "Белуга" е първенец на полусезона в проекта "Неделна Лига" на БАМФ-Плевен. Епични битки, много равностоен и качествен футбол предлага този сезон асоциацията по мини футбол в нашия град.

Осем отбора участват в лигата, а срещите протичат с доста адреналин и футболен заряд. Измежду отборите на "Стенли Ройс", "Дракон" "ВиК Плевен" "Зад Борда" "ЦСКП" "Пеперудите" и "Бундестима" отборът на "Белуга" се оказа най-стойностния тим до момента и оглави класирането в края на полусезона, с което грабна чисто нова екипировка за награда от БАМФ-Плевен.

След кратка пауза започва вторият полусезон и борбата за титлата и футболния връх в "Неделна лига" продължава, информира президентът на БАМФ-Плевен Димитър Николов за Plevenutre.bg.

"Добрата организация от страна на екипа на асоциацията вдигна доста рейтинга и това доведе до желание на много отбори да участват в бъдещите ни проекти, което е добър атестат и правилна насока за развитието на мини футбола. Веднага след края на "Неделна Лига" ще стартира провеждането на купата на асоциацията "Купа Плевен", която ще се изиграе в рамките на един уикенд. Вече работим върху организацията", сподели Димитър Николов.