Станаха ясни още четири от групите за "Pleven Metal Fest 2016" (Видео)

Млада и амбициозна група от Плевен също ще забива на фестивала

Организаторите на "Pleven Metal Fest 2016" обявиха още 4 групи, които стават част от фестивала. Това са "Nameless Day Ritual" от Пловдив, "Lieveil" от Бургас "40 Days Later" от София и "Metal Viper" от Плевен. След като миналата седмица потвърдиха първия хедлайнер на събитието - Odd Crew, с обявените имена днес нажежиха още повече обстановката.

"40 Days Later" е софийска група, която ще направи дебюта си на плевенската сцена и ще донесе модерно и различно звучене, което много от вас ще чуят за първи път.

"Lieveil" – тъкмо завърнали се от най-престижния фестивал в Европа - "Wacken Metal Battle". Групата спечели възможността да ни представя на тазгодишното издание в Германия. Очакваме да видим тяхното представяне и в града на Панорамата.

"Nameless Day Ritual" - ексцентрични и различни, нежни и едновременно бурни. Тези, които ще гледат феста, ще открият още много смесици в стила на групата, защото те са това което са и ще го покажат на сцената.

Честта да бъдат домакини се падна на "Metal Viper". Млада и амбициозна група от Плевен, която ще се качи на една сцена с всички тези банди.

Припомняме, че събитието ще се проведе на 10 септември във Военен клуб - Плевен (ДНА). Предварителната продажба на билети с цена 10 лв - на място в магазин "Яко" - София и "Rock`n`Rolla" в Плевен.

Може да следите за най-актуалната информация около събитието ТУК.