Цветанов: ГЕРБ ще противодейства на грешните политики в Община Плевен

Даваме кредит на доверие на новото общинско ръководство на ГЕРБ в Плевен, за да направим няколко крачки напред и да работим в интерес на гражданите

Изпълнителната комисия на ГЕРБ взе решение да утвърди временно ръководство на ГЕРБ в Плевен, което ще поеме подготовката на партията за президентските избори тук. Това заяви председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на среща с общинската структура на ГЕРБ в Плевен. На мероприятието присъстваха председателят на Народното събрание Цецка Цачева, народният представител и областен координатор на ГЕРБ – Плевен Владислав Николов, общинските съветници от ГЕРБ – Плевен, кметовете на кметства от ГЕРБ, членовете на общинското ръководство и активисти на партията.

“Даваме висока оценка за работата на досегашното ръководство на ГЕРБ в Плевен. Целта на днешната среща е да оптимизираме структурата на партията. Убеден съм, че ще има приемственост между новото и старото ръководство на организацията ни тук. Досегашният общински ръководител Мартин Митев остава в общинското ръководство”, обясни Цветанов. Той представи новото временно ръководство на организацията в лицето на Любка Костова – председател, Диана Данова – секретар, както и членовете Мартин Митев, Огнян Кузманов, Станислав Иванов, д-р Красимир Трифонов и Кремена Пъшева.

По думите му, идеята на обновяването на ръководството на общинската структура е да има представители от всички сектори. “Искаме да има нови членове, за да повишим инициативността. В ръководството ще има доктори, представители на образователния сектор. Ще дадем действително повече възможност за отваряне на структурата и ще противодействаме на сегашна недобри политики, която се предлага от местната администрация в Плевен”, заяви Цветан Цветанов.

Председателят на ПГ на ГЕРБ посочи, че партията е силна, защото всички в нея са един отбор. “Убеден съм, че всички ние заедно можем да постигнем много. Даваме кредит на доверие на новото общинско ръководство на ГЕРБ в Плевен, за да направим няколко крачки напред и да работим в интерес на гражданите”, каза Цветанов.

Цветан Цветанов подчерта, че общинските съветници от ГЕРБ в Плевен ще продължат да отстояват принципната си позиция за решенията, които се взимат в Общината. “Важно е общинските съветници да работят заедно с новото ръководство. Вярвам, че съвместната работа ще доведе до разширяване на структурата на ГЕРБ в Плевен. Всичко, което е добро за общината, ще бъде подкрепяно. Но когато не се предлага добро решение – ще даваме сериозен отпор на грешните политики, които могат да имат сериозни поражения за плевенчани и община Плевен”, категоричен бе зам.-председателят на ГЕРБ.