Представителите на неправителствените организации в Плевен застанаха зад Цецка Цачева

Тя ще се грижи за мира, спокойствието и издигане авторитета на нацията, каза пред събралите се Любка Костова

Председателят на общинския предизборен щаб на ПП ГЕРБ Мартин Митев, общинският ръководител на ПП ГЕРБ Плевен Любка Костова и общинските съветници Диана Данова и Петя Василева проведоха среща с представители на неправителствени организации в Плевен.

"Всички ние познаваме г-жа Цецка Цачева като честен и почтен човек и доказан професионалист. И съм повече от сигурна, че като бъде избрана за президент, ще изпълни със съдържание президентската институция защото е добър юрист и утвърден държавник, в резултат на двата мандата председател на НС. Тя ще се грижи за мира, спокойствието и издигане авторитета на нацията”, каза пред събралите се представители на неправителствените организации Любка Костова, общински ръководител на ГЕРБ – Плевен.

Мартин Митев, председател на общинския предизборен щаб каза, че президентската институция заслужава човек, които е подготвен, отговорен и диалогичен и готов да работи в интерес на всички български граждани. Според него, такъв човек е г-жа Цецка Цачева. Той изрази надеждата си, че на 6 ноември с №17 в бюлетината всички ще направят разумния избор и ще подкрепят човека от Плевен, професионалиста, които няма да подведе доверието ни.

Диана Данова, общински съветник от ГЕРБ посочи, че три от основните акценти от президентската кампания на г-жа Цецка Цачева са бизнес, образование и наука и изграждане на връзка между тях. "Тя винаги е гледала на гражданските организации като инкубатор на идеи, които отразяват гражданското мнение и много често е правила среща с представители на НПО. Поради тази причиня смятам, че имате пълно основание да подкрепите г-жа Цачева”, добави още тя.