Таланти от Плевен ще са част от Новогодишната програма на БНТ

Над 200 талантливи деца от страната се включват в спектакъла "Децата на България са супер"

В новогодишната нощ, след централната емисия "По света и у нас“ (20:45 часа) БНТ1 и БНТ Свят ще представят празничната програма "Децата на България са супер". Повече от 200 талантливи деца от София, Стара Загора, Русе, Плевен, Сливен и други градове от страната, участват в празничния спектакъл в студио 1 на БНТ.

На сцената ще ги посрещнат певицата Йоанна Драгнева и журналистът Драгомир Драганов, които ще бъдат водещи на впечатляващото шоу в последните часове на 2016-та година.

Плевенското присъствие ще е в лицето на уникалния Леон Петков, който е едно от откритията на друга талантлива плевенчанка - Печенката. Лео е сред най-обещаващите бийтбоксери у нас. Заедно с малката Валерия те ще изпълнят популярна коледна песен в техен бийтбокс вариант.

Зрителите ще видят и изпълнения на деца от вокална група "Мики Маус", създадена през 2012 година от певицата от град Гулянци Вяра Панталеева, която вече 8 години е част от вечерното токшоу на БНТ "Нощни птици“.

Режисьор на новогодишния спектакъл е Станислав Терзиев, отговорен оператор е Здравко Ружев, а монтажът е дело на Филип Петков.