Деян Топалски с грандиозен ММА мач в "Арена Армеец" през май

Противникът е боец с над 10 двубоя в UFC и BELLATOR

"12.05 "Арена Армеец"!!! Противникът е боец с над 10 мача в UFC, BELLATOR... Stay tuned", съобщи Деян Топалски на официалната си страница във Фейсбук.

ММА боецът от Плевен допълва, че е рано да се обяви името на съперника, както и подробностите за събитието. И това обаче е достатъчно, за да стане ясно, че се подготвя грандиозно зрелище за българските фенове на смесените бойни изкуства.

Припомняме, че 2016-та бе повече от успешна за Деян Топалски, който вече тренира усилено след като се възстанови от неприятна травма на ръката. В началото на април той победи Данаил Йорданов в мач с шотобоксинг правила в "Предизвикателството на стиловете", а няколко седмици след това спечели битката с Владислав Кънчев на "MaxFight 38". През август Топалски увенча своя труд и с успех над Радослав Карашев в 39-ата гала вечер на популярната бойна верига, с което грабна и титлата на "МаксФайт". В последния си мач за тази година Деян надделя над Даниел Илиев в трирундова битка в стил К1 на "Ultimate Pro Fight 6".