Обявен е конкурс за вакантни длъжности в PДПБЗН - Плевен - pleven.utre.bg

Обявен е конкурс за вакантни длъжности в PДПБЗН - Плевен

25 януари 2017, 08:47 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

Търсят се пожарникари

Със заповед на министъра на вътрешните работи от 19 януари е обявен конкурс за назначаване на държавна служба в Главна дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението" - МВР за вакантни младши изпълнителски длъжности, за които се изисква задължителна първоначална професионална подготовка.

За регионална дирекция "Пожарна безопасност и защита на населението” - Плевен се търсят:

- пожарникар - старши пожарникар - 2 (две) вакантни длъжности.

Кандидатите за участие в конкурса трябва да са дееспособни физически лица, да имат само българско гражданство, да не са осъждани за умишлено престъпление от общ характер, независимо от реабилитацията, както и да не са привлечени като обвиняеми или не са подсъдими за умишлено престъпление от общ характер.

Сред специфичните изисквания: да не са по-възрастни от 40 години към датата на обявяване на конкурса (изискването за възраст не се прилага за кандидатите, които са лица, работещи по трудово правоотношение в МВР и бивши служители на МВР); да притежават средно образование, да отговарят на минималните изисквания за физическа годност, определени съгласно специализираните методики за изследване на физическата годност на кандидатите за назначаване на държавна служба в МВР; да отговарят на минималните изисквания за психологична пригодност, определени съгласно специализираната методика за психологично изследване на кандидатите за назначаване на държавна служба в МВР; да отговарят на медицинските изисквания за работа в МВР, съгласно Наредба № 8121з-345 от 25 юли 2014 г. за определяне на медицинските изисквания за работа в Министерството на вътрешните работи.

Място за подаване на документите: ,,Човешки ресурси” на Регионална дирекция ,,Пожарна безопасност и защита на населението” - Плевен, всеки работен ден от 09.00 ч. до 12.00 ч. на адрес гр. Плевен, ул. ,,Св. Св. Кирил и Методий” № 31, телефон за връзка - 064 (64-526). Документите трябва да бъдат подадени в 15-дневен срок след обявяването на конкурса.

МултимедияКоментари (1)

Потребител
Светослав Бинев
Момчетата са назначени - отдавна са във Варна на обучение -но още няма дрехи за тях.....
25 януари, 18:49 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета