Плевенската група "Абсолют" лидер в рубриката за нови авторски песни по радио Z-Rock

Плевен Лайф

29-01-2017, 11:48

Снимка:

"Абсолют"/Facebook

Автор:

plevenutre.bg

Всичко от Автора

Още по Темата:

Да подкрепим плевенската група "Абсолют"!

Песента им "Lose this game" печели все повече симпатии

Плевенската група "Абсолют" е временен лидер в рубриката за нови авторски песни по радио Z-Rock - "Рейнарс Рок Трамплин". Над 50 парчета на изпълнители от цяла България участват в престижната платформа. Както вече информирахме, музикантите от Плевен и парчето им "Lose this game" печелят все повече симпатии и имат шанс да се борят за голямата награда. Все още има време да ги подкрепите с гласа си ТУК.

Всяка седмица в периода 16.01.2017 – 29.12.2017 г. чрез жребий на живо в ефира на радиото ще бъде изтегляна седмична награда за гласувалите за вече качени песни.

В края на всеки месец, на база гласовете от потребителите на уебсайта, както и оценка на жури, състоящо се от членове на организатора, ще бъде определяна песента месечен победител, която ще се класира за голямата награда.

В края на годината измежду всички месечни победители, на базата на оценка на жури, състоящо се от членове на организатора, на живо в ефира на радиото ще бъде определен големия приз за песента победител - професионален звукозапис!