Дули с песен за Плевен - градът с най-красивите жени (Видео)

"А ти ходил ли си в Плевен ми кажи!?", питат артистът в новото си парче

"А ти ходил ли си в Плевен ми кажи!? Доста смело ми говориш, май не си!? Засилих те, бе, к'во се притесни? Малко бой си ял и ти личи. Ти ходил ли си в Плевен ми кажи? Градът ни с най-красивите жени. Познавам някой, който ще го потвърди. Ръцете горе казах всички плевенски".

Това е част от текста на новото парче на Дулислав Дулев - Дули, Муден и Стефан Данчев - KEEP IT REAL. Премиерата на песента беше изпълнена на Keep it Real party - Парти по случай края на Сезон 1 на телевизионното предаване KEEP IT REAL, на което Дули е режисьор. Предаването , което обиколи цяла България в национален музикален ефир и посети най-популярните музикални Rnb и хип-хоп изпълнители. 

Дули е родом от Плевен. Възпитаник е на механотехникума в града, а след това продължава образованието си в София - учи актьорство в НБУ. Именно в университета се сформира и популярната формация Руди, Дули, Муден и Кукушев. Александър Митов - Муден и Стефан Станчев също са плевенчани.

Парчето, което те посвещават на Плевен, е пореден жест, чрез който демонстрират привързаността си към родния град. Припомняме, че през последните месеци Дули гостува на местна сцена и с две театрални постановки.

На профила си във Фейсбук Дули и колегите му загатнаха малка част от новия проект, посветен на Плевен.