Талантливата Беатрис на крачка от концертите на живо в "Гласът на България"

Вторият епизод от супер битките ще бъде последният етап преди сблъсъка на талантите да се пренесе на голяма сцена

Остават 16 изпълнители и само шест места в най-напрегнатата музикална надпревара тази година. Вторият епизод от супер битките в "Гласът на България" ще бъде последният етап преди сблъсъка на талантите да се пренесе на голяма сцена и концерти на циво. За последен път всичко е в ръцете на треньорите.

След като миналата неделя Иван Лечев и Графа избраха участниците, с които ще продължат към концертите на живо, на 21 май това ще направят Поли Генова и Камелия. Всяка от тях ще раздели своите участници в два отбора от по 4-ма души, като те ще имат по една минута, за да впечатлят ментора си и да извоюват място в концертите на живо.

От отбора на Камелия на сцената ще излязат Елена Фрейман, Иван Иванов, Беатрис Демирова, Милена Цанова, Паулина Горанов, Цветко Кушев, Ралица Грудева и Кристина Кабадиева.

Всеки треньор ще вземе със себе си по трима души, които от 28 май ще се борят за одобрението на зрителите в три поредни концерта.

Дали талантливата възпитаничка на Музикалното училище в Плевен Беатрис Демирова ще пребори силната конкуренция и ще продължи в надпреварата за титлата "Глас на България" и наградата от 50 000 хиляди лева, ще стане ясно в неделя, 21 май, от 20.00 часа.