Безобразието с каруците в Плевен продължава - pleven.utre.bg

Безобразието с каруците в Плевен продължава

16 юни 2017, 14:38 | plevenutre.bg
  • На ъгъла на ул. "Св.св.Кирил и Методий" и ул."Г. Бенковски"

Това вече минава всякакви граници, коментира общинският съветник Емил Райков във Фейсбук

"XXI век, европейска България, 15 юни, 15 часа на ъгъла на ул. "Св.св.Кирил и Методий" и ул."Г. Бенковски" на 20 метра от барелефа на светите братя и на 200 метра от лицето на Плевен - съд, община, областна администрация, площад....!?! Да не говорим, че беше паркирал на тротоара и хората трудно минаваха!", пише на профила си във Фейсбук обшинският съветник Емил Райков, публикувайки и красноречиви кадри.

"А на "Сторгозия" това е ежедневие. Всеки ден каруци с мургави граждани на община Плевен спират до кофите с боклук, влизат целите в тях, изпразват ги навън, взимат това, което им е необходимо, а мизерията и болестите остават за нас - останалите, които се стремим да спазваме правилата и да си плащаме редовно данъците! Това вече минава всякакви граници, нали!", допълва г-н Райкив.

Припомняме, че кметът Спартански отправи призив към директора на Областната дирекция на МВР - Плевен и полицаите в града да положат усилия за спирането на каруците.Коментари (3)

Потребител
Б.Господинов
Вече е август,а сякаш каруците в "Сторгозия" се увеличиха.В съб-нед. вървят по две !
Идеата ми е : Да се вложат малко пари и да се напечатат стикери за всеки контейнер с надпис:"Внимание отрова срещу гризачи.Опасна и за човека!" и знак "череп и кости".Дори и да са неграмотни пак ще понамалеят набезите им.
09 август, 12:24 ч.
Потребител
КАРУЦаТААААААААА
S H I T !!!
16 юни, 21:19 ч.
Потребител
КАРУЦаТААААААААА
S H I T !!!
16 юни, 20:16 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета