Граждани сигнализираха депутата Владислав Николов за нередности със синята зона в Плевен

Народният представител се ангажира да сезира кмета, за да се намери адекватно решение на проблема

Защо Община Плевен допуска човек, нарушител на обществения ред, да упражнява контрол върху спазването на разпоредбите за синя зона в Плевен? С тази тема възмутени граждани днес занимаха народния представител от ГЕРБ Владислав Николов по време на редовната му приемна, съобщават от пресцентъра на партията.

"Не може човек, който вади пистолет в Кайлъка за това, че са го спрели да премине през бариерата с колата си, да се ползва с доверието на кмета на Плевен и да репатрира с паяк нарушители на правилата за паркиране.”, категорични бяха плевенчани.

Един от гражданите дори е подал сигнал в Районна прокуратура - Плевен за това, че има нередности при експлоатацията на "синята зона" в града. Той е описал и случай, при който репатриращият автомобил извършва нарушение на правилника за движение по пътищата и създава предпоставка за пътно-транспортно произшествие. В сигнала си до прокуратурата човекът изисква проверка на това дали работата на т.нар. паяк не е в разрез със закона за движение по пътищата.

"Ясно е, че с приходите от вдигнатите автомобили Общината се опитва да набави свежи средства в бюджета си, но редно ли е това да става все за сметка на гражданите?”, възмутиха се хората.

Народният представител Владислав Николов се ангажира да сезира кмета на Плевен с този сигнал, за да се намери адекватно решение на проблема.