Любовта ще е движещата сила във VIP Brother 2017

Шоуто стартира през септември

VIP Brother се завръща тази есен по-емоционален и романтичен отвсякога. Най-известната Къща в България отново ще събере под покрива си цяло съзвездие от знаменитости, но движещата сила на взаимоотношенията им ще бъде именно любовта. Това става ясно от първото официално промо за новия сезон, което вече се върти по Нова тв. 

Мотото "Любовта е…." определено засилва спекулациите, че сред участниците ще видим певицата Мариана Попова и настоящият й любим Веселин Плачков, който изигра Левски във филма на Максим Генчев. Актьорът от Плевен ще се завърне скоро на голям екран и с нов проект - "Дамасцена", но вероятността да го видим преди това в праймтайма на Нова остава.

За участие в новия "ВИП Браадър" се спрягат още фолк звездата Мария, тв водещата Мира Добрева, Маргарита Хранова, Панайот Панайотов, бившият тв водещ и ексдепутат Росен Петров, както няколко плеймейтки. Според лайфстайл медиите са водени преговори и с плевенчанката Гергана Малкоданска, която се изявява като синоптичка в Нова тв.

Полюсни състояния и разнообразни проявления ще завладеят ефира, а Съквартирантите ще бъдат в плен на най-силното чувство, което може да промени съдбата на всеки от тях, обещават организаторите на шоуто.

Дали VIP обитателите на Къщата ще прекарат месеци на любовно опиянение, или ще се сблъскат и с тъмната страна на любовта? Ще намерят ли сродната си душа, с която да изживеят своята приказка или точно обратно?