Шияково бе домакин на шестия по ред Събор на хората с увреждания „История и бъдеще” - pleven.utre.bg

Шияково бе домакин на шестия по ред Събор на хората с увреждания „История и бъдеще”

25 септември 2017, 11:32 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Община Гулянци

Участниците в събора посетиха центъра на селото и поднесоха цветя на паметника

Шияково бе домакин на шестия по ред Събор на хората с увреждания „История и бъдеще”, който се провежда под патронажа на кмета на община Гулянци, по инициатива на Общинската основна организация на хората с увреждания с председател Пепа Владимирова.

Гости на събитието бяха Петър Парашкевов кмет на с. Шияково, Лилия Стойкова координатор на клубовете в общината и Теменужка Димитрова председател на ОбО на Съюз на пенсионерите 2004, информират от пресцентъра на Община Гулянци.

Ежегодно в началото на септември ръководствата и членовете на дружествата по места се събират под мотото „История и бъдеще” като в рамките на събитието не само дискутират наболелите проблеми и важни административни и организационни въпроси, но и организират културна програма и посещават исторически места в общината. Всяка година домакин е различно населено място, за да имат възможност хората с увреждания да разгледат общината и красивите ѝ кътчета. В програмата на тазгодишния събор участваха певческите групи при клубовете от Шияково, Долни Вит, Брест и Гулянци. Участниците в събора посетиха центъра на Шияково и поднесоха цветя на паметника. Съдействие за организиране на събора оказаха община Гулянци и кметство Шияково.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета