Наемат около 2000 служители в новия немски завод в Плевен - pleven.utre.bg

Наемат около 2000 служители в новия немски завод в Плевен

12 октомври 2017, 13:18 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    leoni.com

Търсят се кандидати за оператори в производството и кандидати с техническо образование

Както вече писахме, представители на крупната немска компания "Леони" – утвърден производител и доставчик на компоненти за автомобилната индустрия, ще представят дейността на фирмата на 19 октомври в Плевен. 

"Нашият план е да изградим производствено предприятие в Плевен, което да започне своята дейност през 2018 г. В завода ще има около 2000 служители", посочват от компанията в рекламния си афиш за предстоящия информационен ден. Търсят се кандидати за оператори в производството и кандидати с техническо образование, като обещанията са за атрактивно заплащане, заплащане на извънреден труд, отлична работна среда, безплатно техническо обучение и възможности за професионално развитие. При интерес може да изпратите автобиография на имейл: recrutare.bulgaria@leoni.com

Информационната кампания ще стартира със среща на мениджъри от Леони с кмета на Община Плевен Георг Спартански и ръководители на  местни институции, по време на която ще бъде направена фирмена презентация и представени бъдещите вложения.

Същия ден в зала "Катя Попова” от 15.00 и от 17.00 часа ще се състоят две последователни презентации на Леони с участието на представители на Бюрото по труда – Плевен, за граждани с цел привличане на интереса им към фирмата като потенциален работодател. Подобни събития се предвиждат в последващите дни и в други общини от област Плевен.

Немската компания стартира и мащабна информационна кампания в местни и национални медии за популяризиране на дейността и намеренията си

Водещ световен производител на кабелни системи и доставчик за автомобилната индустрия и други сектори. Бързо развиваща се компания с 92 производствени обекта в 31 страни и над 82 000 служители. Определена от фондация "Corporate Research" като един от най-добрите работодатели в Германия от 2004 г. насам. Това е "Леони"

МултимедияКоментари (11)

Потребител
bobi
Цитат от новината - "Министерството на икономиката работи с инвеститора по проекта от 1 година, дори заради фирмата се наложило изменения в законодателството по отношение на използването на определени химикали и суровини. Поправките са направени със съгласието на Европейската комисия."

Най-вероятно поредното токсично производство преместено в БГ, понеже няма как да се случи или ще е много скъпо в цивилизованите държави. Пък викайте "Ура!" за 2000те работни места.

17 юли, 18:01 ч.
Потребител
Емилия Шишкова
от кои райони ще се назначават работници и служебен превоз ще има ли например до Бяла Слатина
25 март, 12:45 ч.
Потребител
axa
листовки чак разхвърляли по пощите ... но никъде ни вопъл ни стон за заплащане - дори не залъгват хората с някакви цифри... от една страна по-добре (поне не лъжат), от друга яснотата те отказва - КАКВО ЩЕ Е СРЕДНОТО МЕСЕЧНО ВЪЗНАГРАЖДЕНИЕ ... така да поставим ?са.... айде излъжете ни поне де ... минимална заплата нали :) хахаха
19 февруари, 21:27 ч.
Потребител
Со
Дайте адреса на завода или телефон
13 януари, 15:50 ч.
Потребител
Bg
Varvete v germania kato ne vi iznasa tuk
13 октомври, 20:25 ч.
Потребител
Киро
Така първо стига лъгахте!!!2000 човека за завод са нещо огромно !!!200 пак са много ама кат и да ...с тия 600 лв дето ги давате на месец тука на Запад нормална работа се изкарват за 3-4дена!!освен Вредни производства в БГ няма нищо..тоя със завода в Севлиево да пита за раковозаболяемостта и колко човека умряха след 2 години работа в американският стандарт..
13 октомври, 18:19 ч.
Потребител
Иван
Киро, работил ли си при социали3ма в Химкомбинат? Много балгари 3абравят в какви ми3ерни условия се работи в мините, химкомбинатите и други предприятия / Тогава нямаше демокрация и Ти и Други като тебе Работите и Мал4ите...ходихте по манифестациите и ра3вявахте големите комунисти4ески баираци..Сега 3а новите прои3водства да има висококвалифицирани работници...
16 октомври, 09:31 ч.
Потребител
Honda
ЕДИНСТВЕНИЯТ ЗАВОД КОЙТО ЩЕШЕ ДА Е ДОБРЕ ЦЕЛИЯТ ГРАД БЕШЕ ТОЗИ КОИТО Е В СЕВЛИЕВО, НО НЯКОЙ ЛАКОМИ ХОРА ОТ ТОГАВАШНАТА УПРАВА ИСКАХА МНОГО ПАРИ ЗА ТЯХ И ТАКА ЗАВОДА ОТИДЕ В СЕВЛИЕВО, СЕГА КОЛКОТО И ЗАВОДИ ДА ПРАВЯТ САМО ЩЕ СЕ КРАДЕ,ТРЯБВАШЕ ДА ЗАПАЗИМ ТЕЗИ ЗАВОДИ КОИТО ИМАШЕ В ГРАДА
12 октомври, 22:17 ч.
Потребител
Стелиян Николов
Заплащането според немските стандарти ли ще бъде или пак по български?
12 октомври, 19:17 ч.
Потребител
BG
Каквото образованието,възможностите и "производството" на кандидатите - такова и заплащането..., Стельо!
12 октомври, 21:02 ч.
Потребител
БГ
BG, а циганорите дето бачкат в немските заводи по-високо образование ли имат? Понеже за същата дейност там получават поне 1400 еврака. В Плевен ще получават наполовината и то в лева. Тоест, 5-6 пъти по-малка сума.
С такова мислене като твоето обаче няма как и да е иначе. Даже и 700 са ни много!
13 октомври, 00:32 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета