7 месеца държат в ареста плевенчанин, несправедливо обвинен в хулиганство (Видео)

Разкриха скандални подробности за действията на плевенските магистрати

37-годишната Елена Булиева от Плевен твърди, че съпругът й е несправедливо задържан за хулиганство и сбиване в местно заведение. Вече седем месеца мъжът се намира в плевенския затвор и очаква решението на магистратите по обвинението си. Според Елена и приятелите на Пламен случаят е скалъпен заради криминалното му минало.

Това е причината Елена Булиева да потърси съдействие от предаването "Часът на Милен Цветков" по Нова телевизия. Заедно с нея в студиото бе и Иван Иванов, приятел на Пламен. Двамата разказаха скандални подробности по случая и действията на плевенските магистрати, призовавайки разследващите журналисти да отидат при Пламен, който, въпреки че е подложен на натиск, е готов да говори с имена и да разкрие всичко около случая със задържането му. 

"Това са седем месеца! Седем месеца за семейството му, за дъщеря му, на която й предстои абитуриентски бал. Седем месеца?! Как ще се отрази това на нейното бъдеще? Ще я свързват постоянно с това нещо. Абсолютна мафия! Това е истинската мафия!", бяха част от тежките думи, които се казаха в студиото на "Часът на Милен Цветков". 

Повече вижте във видеото: