"Тутурутка" загряват за турнето с нова песен, в Плевен са на 4 септември (Видео)

Варненските шоумени тръгват на обиколка по Летните театри на България

Шоумените от "Тутурутка" подгряват публиката за предстоящото си турне с нови скечове и чисто нова песен. Серия от забавни видеа с участието на Венци Куцаров, Милен Минков, Иван Чешмеджиев и Васил Василев вече се въртят в официалната страница на групата във Фейсбук и предизвикват усмивки и добро настроение сред многобройните им почитатели.

Варненските комици изненадаха и с изключително свежа лятна песен, озаглавена "Ще те лайкна". Любопитното е, че видеото към нея е реализирано във варненския ретро музей, с което момчетата не изневеряват на стила си да бъдат оригинални и забавни.

Както вече знаете, "Тутурутка" тръгват на обиколка по Летните театри на България. На 4 септември, вторник, комедиантите, които препълниха читалище "Съгласие" преди няколко месеца, ще зарадват плевенчани с абсолютно нов, още по-забавен и грандиозен спектакъл, като този път и сцената е по-голяма - Летния театър в парк "Кайлъка"!

Продажбата на билетите, които са на цени от 10, 15 и 20 лева, вече стартира в Антикварна книжарница "Халил Джубран" на ул. "Васил Левски 137" /на "Старата главна"/ и в търговската мрежа на "Ивентим". За допълнителна информация: 0885 913 091

"Подготвили сме 1 час и 40 минути чисто нов хумор и песни! Елате на нашата смехотерапия да се забавляваме!", канят от "Тутурутка".

Турнето стартира на 16 август и ще мине през Бургас, Шабла, Хисаря, Плевен, Горна Оряховица, Пловдив и Варна.