Защо Иван Ласкин каза на Слави Трифонов, че Плевен е Раят на земята? - pleven.utre.bg

Защо Иван Ласкин каза на Слави Трифонов, че Плевен е Раят на земята?

08 януари 2019, 11:30 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    bTV, кадър

Забавен, талантлив, интересен, директен, прям, непукист, готин, истински мъжкар - така го определи шоуменът

Слави Трифонов и екипът му почетоха паметта на актьора Иван Ласкин. Във вечерното шоу на Би Ти Ви бяха излъчени архивни кадри с гостуването на артиста от 2004 г., в които той споделя доста интересни неща.

"Всички го обичат. Той е забавен, талантлив, интересен, директен, прям, непукист, готин, истински мъжкар. И въпреки, че си отиде от този свят, за нас, и за мен, той ще си остане такъв, какъвто го помним", каза Слави преди да бъде излъчено интервюто му, направено с Ласкин преди 14 години.

"Аз съм много странна смесица. Аз съм арменец - майка ми е арменка, баща ми е българин. Той е от селце до Самоков", споделя Ласкин през 2004 г. "Дядо ми и баба ми са от Ерузурум, Турция. По време на арменския геноцид дядо ми е изселен, но тук нещо хубаво за теб ще ти разкажа... Нейният баща, който е бил офицер в турската армия, онбашия, след тези събития го махат и отива в Русия. Точно тогава започват белогвардейските събития с червеноармейските, едните дойдат - кръв, другите дойдат - кръв, и той решава и оттам да бяга. И един човек, предполага, че е бил българин, му е казал: "Слушай, емигрирай, знам, че искаш да отидеш. Отиди в България, има един град - Плевен, там е Раят на земята." Така му е казал. И... баба ми е от Плевен", разкрива Ласкин пред Слави в интервюто си от 2004 г.Коментари (1)

Потребител
Поклон
Поклон! Много прям и истински човек беше Ласкин!
08 януари, 11:41 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета