Без Деян Топалски на SFC 7 Avatars - pleven.utre.bg

Без Деян Топалски на SFC 7 Avatars

08 февруари 2019, 07:11 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    TFC

Причините са лични проблеми

За огромно съжаление на организаторите, а и на самия него, Деян Топалки с 99-процентова сигурност няма да може да вземе участие в дългоочакваната галавечер SFC 7 Avatars. Причините са лични проблеми, които не му позволяват да се подготвя по най-добрия начин и въпреки голямото му желание, те го възпрепятстват да присъства на 9 февруари в зала “Универсиада”. Новината потвърди и самият той пред Sportal.bg.

Отсъствието му е голямо разочарование и за съперника му Джейсън Радклиф, който се готви усилено за галавечерта и бе приел офертата на Spartacus Fight Championship, вместо да участва в събитие на титулярната си промоция Cage Warriors през март.

Организаторите на SFC 7 Avatars няма да търсят заместник на Деян Топалски, защото той самият до последно се е надявал все пак да успее да се бие срещу Радклиф. Поради кратките срокове за реакция на организаторите не е намерен боец на негово място, защото рискът е прекалено голям - дали въпросният евентуален заместник би бил на необходимата добра физическа форма, за да оправдае очакванията за зрелищен и равностоен двубой.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета