Дивна и Кристин Илиева за първи път заедно след тежката катастрофа край Плевен - pleven.utre.bg

Дивна и Кристин Илиева за първи път заедно след тежката катастрофа край Плевен

25 май 2019, 17:14 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    bTV, кадър

Кристин Илиева сподели, че е преминала през 23 операции, 19 от които с пълна упойка

Година и два месеца след тежката катастрофа край Плевен, певицата Дивна и моделът Кристин Илиева гостуват за първи път в телевизионно студио. Това е и първото общо интервю, което двете приятелки дават след инцидента, при който Кристин пострада тежко и едва не изгуби крака си.

12 март е датата, която беляза приятелството на двете млади момичета завинаги. Година и два месеца по-късно, на 12 юни певицата Дивна организира благотворителен концерт с цел събиране на средства за Кристин. Младото момиче и семейството й имат нужда от финансова помощ, за да продължи лечението й в турска болница.

Кристин и Дивна разказаха в студиото на COOL..T, че първата им среща след катастрофата е била месец след това, съобщава btvnovinite.bg.

"Имаше моменти, в които тя имаше повече нужда от мен, отколкото аз имах нужда от нея. Това заздрави нашите отношения", казва Кристин.

"Тя беше камъкът, скалата, която ми каза: Няма да те оставя, всичко ще бъде наред”, допълва Дивна.

"Аз се преродих по някакъв начин. Ако е имало нещо лошо в мен, то изчезна напълно. Освен доброта, нищо друго не ни трябва на този свят”, казва Кристин.

В студиото на COOL..T Кристин Илиева сподели, че е преминала през 23 операции, 19 от които с пълна упойка.

Лекарите от болницата в Турция, където тя лекува десния си крак не могат да кажат с точност колко още операции ѝ предстоят, защото състоянието на крака се променя. Те действат стъпка по стъпка. Има липса на мускул, тъкан и множество сраствания, поради което Кристин не може да сгъва крака си повече от 30 градуса.

За това всеки, който има желание, може да отиде на благотворителния концерт „Всичко или нищо” организиран от Дивна на 12 юни в „Интер експо център”. На сцената ще се качат най-обичаните български изпълнители: Мария Илиева, Любо Киров, Тита, Дивна, D2, Papi Hans, TITA, Михаела Филева, V:rgo x TRF, БНР, Deep Zone Project, Young BB Young, Искрата, Веси Бонева и Светлин Къслев, Прея, DJ Marten Roberto, The Center.Коментари (1)

Потребител
Slavko Kostov
Хубаво е да си помагаме но не трябва и да се забравя, че в България има хиляди хора които се нуждаят от помощ, но не я получават.
26 май, 02:33 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета