Журналистът Георги Стоянов представя в Горна Оряховица книгата си за войната по пътищата - pleven.utre.bg

Журналистът Георги Стоянов представя в Горна Оряховица книгата си за войната по пътищата

26 юни 2019, 11:45 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    plevenutre.bg

"Останете живи" вече е част от библиотеките на десетки училища в страната

Книгата си "Останете живи" ще представи на 27 юни в Горна Оряховица журналистът и гл. редактор на Plevenutre.bg Георги Стоянов. Авторът е посветил творбата си на каузата да се спре войната по пътищата. Представянето ще бъде в СУ "Георги Измирлиев" от 13.00 ч. Срещата се организира със съдействието на Местната комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни при Община Горна Оряховица и постоянната комисия „Спорт и младежки дейности“ към Общинския съвет. 

"Останете живи" събира истории на участници в инциденти, полицаи, близки и приятели на загинали и ранени по пътищата на страната ни. Чрез книгата Георги Стоянов се надява повече млади хора да осъзнаят навреме колко е важно да бъдат отговорни и разумни участници в движението. До сега изданието е представено във Варна, Стара Загора, Плевен, Велико Търново, Долна Митрополия, Тръстеник, Царево, Приморско и вече е част от библиотеките на десетки училища в тези градове.

Наред с истинските истории, които са събрани в "Останете живи", Георги Стоянов предлага на читателите и статистически данни, показателни за тенденциите при пътнотранспортните произшествия, както и полезни за младите хора съвети за действие при катастрофи и за оказване на помощ на пострадали.Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета