Футболният Спартак 1919 с нова придобивка – 52-местен автобус

Той ще извозва отборите на плевенската школа извън страната и у нас

ФК Спартак 1919 вече разполага с голям, 52-местен автобус, който ще извозва отборите на плевенската школа извън страната и у нас, съобщиха от клуба.

В автобуса са монтирани два 32-инчови телевизора с мултимедийна система, като по време на пътуванията освен филми и музика, играчите ще имат възможност да играят и на PlayStation заглавия като FIFA19 и други игри.

В автобуса има възможност и да се гледат мачовете на играчите, а с компютърен софтуер, треньорите ще имат възможност и по време на път да чертаят и показват елементи на екраните, с които по-достъпно да обяснят на играчите какво се изисква от тях.

По време на първото пътуване, играчите изгледаха документалния филм "Take the ball, pass the ball", който разказва за 4-годишния период на Пеп Гуардиола в Барселона, интервюта с играчите и моменти от големите мачове на каталунците под ръководството на Пеп.

"Това е поредна крачка в нашето израстване като клуб и организация. До момента имахме 18-местен бус, който можеше да превозва само един отбор. Сега вече спокойно можем да превозим 2 отбора и да се възползваме от много повече удобства и възможности. Автобуса не е нов, но се погрижихме да има необходимите удобства, че и допълнителни неща, с които пътуванията на децата да бъдат по-приятни. До месец автобуса ще бъде брандиран с логото и цветовете на ФК Спартак 1919.  Постепенно подобряваме условията и качеството в нашата школа и тепърва предстоят още много неща, които планираме да надградим и реализираме в Спартак 1919", коментира Радостин Александров.