Невяна Владинова на път за Баку: Трябва ни малко късмет и мисля, че всичко ще мине добре - pleven.utre.bg

Невяна Владинова на път за Баку: Трябва ни малко късмет и мисля, че всичко ще мине добре

12 септември 2019, 14:29 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    БФХГ, Анна Недкова

Индивидуалните ни състезателки заминаха днес за Световното първенство по художествена гимнастика в Баку

Индивидуалните ни състезателки заминаха днес за Световното първенство по художествена гимнастика в Баку, което започва в понеделник, съобщава sportal.bg. Там родните грации ще участват с три състезателки в индивидуалната надпревара - Катрин Тасева и Боряна Калейн ще играят по четири уреда, а капитанът на тима Невяна Владинова два. Целта пред българските гимнастички е спечелване на две квоти за Олимпиадата в Токио догодина, а освен това момичетата ще се борят за медали в отборното класиране и в индивидуалната надпревара.

“Това състезание е много важно за нас, защото ще се борим за две квоти за Олимпийските игри. Всички сме много спокойни, уверени във възможностите си. Аз лично имам добро предчувствие, само се надявам да успея да запазя концентрация и в петте дена”, каза Калейн при заминаването.

“Чувствам се добре. Това, което трябваше да направим в залата, го свършихме. Трябва ни малко късмет и мисля, че всичко ще мине добре”, добави Владинова.

“Пожелавам им много спокойствие, добра концентрация и много вяра в силите, защото положихме много труд, усилия. Мисля, че момичетата са много добре подготвени за това първенство”, каза от своя страна президентът на родната централа Илиана Раева.

Етикети
световното


Коментари

Няма коментари.

Добави коментар

* Задължителни полета