Министър Красен Кралев ще посети Плевен в събота - pleven.utre.bg

Министър Красен Кралев ще посети Плевен в събота

18 октомври 2019, 14:15 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    ММС

Министърът ще се запознае лично със състоянието на спортната инфраструктура в града

Министърът на младежта и спорта Красен Кралев ще посети Плевен на 19-ти октомври (събота), за да се запознае лично със състоянието на спортната инфраструктура в града. Това съобщават от пресцентъра на ПП ГЕРБ.

В 16:00 часа спортният министър ще разгледа залата за лека атлетика в Плевен. В 16:30 часа Кралев ще посети зала "Спартак", както и бъдещата боксова зала на Детелин Далаклиев в града. 

В 17:30 министър Красен Кралев ще проведе среща-дискусия с представители на спортната общественост в града.Коментари (6)

Потребител
Жельо
Петров, защо не срещнеш Министъра с бившия директор на спортното училище Пламен Георгиев, за да обясни къде са присвоените държавни пари! Да не е отчитал на тебе, че така ревностно го защитаваш навсякъде!
19 октомври, 09:39 ч.
Потребител
Кръстьо
Петров май е поканил министъра на спорта, за да оправи финансирането на управляваните от другарите си от БСП Васил Антонов шахматна федерация и Богдан Николов мотоциклетна федерация.
19 октомври, 09:26 ч.
Потребител
Кръстьо
Кога министърът ще разпореди проверка на разходваните десетки милиони лева държавни пари в Българската федерация по мотоциклетизъм! Президентът на федерацията Богдан Николов заема този пост по-дълго от комунистическия монарх Чаушеско и граби ли граби държавна пара! То [ още... ]
19 октомври, 09:21 ч.
Потребител
Оня
А къде ще е дискусията, че има интересни въпроси?
18 октомври, 18:22 ч.
Потребител
гетов
Да иде да види стадиона
18 октомври, 15:24 ч.
Потребител
Стар спартаклия
Абе,Спартански,нали уж Плевен щеше да побеждава.Кого победихме бе,кмете.Ювентус Малчика или Ракета Буковлък.Щото от Вихър Славяново паднахме.И да ми запазию един билет за мача с Муселиево във ВИП ложата на сянка под храсталака,дето е избуял като в Амазонската джунгла.
18 октомври, 15:10 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета