На благотворителен търг: Владислав Монов купи мотор на Богдан Николов в подкрепа на спорта в Плевен

"Подкрепих каузата, защото трябва да върнем шанса на децата на Плевен да спортуват в нормални условия", сподели той

Управителят на Панорама мол Плевен Владислав Монов за пореден път доказа, че е човек с голямо сърце. Той се включи в благотворителния бал, организиран от “Лайънс клуб - Плевен”, който имаше кауза за събирането на средства за възстановяване на спортната зала по лека атлетика на Спортно училище “Георги Бенковски”.

По време на благотворителния бал бе организиран и голям търг. В него гостите наддаваха за мотор, с който се е състезавал Богдан Николов. Моторът е предоставен безвъзмездно и беше продаден за 15 500 хил. лева на управителя на Панорама мол Плевен Владислав Монов! Сред предметите бе и шапка на Ферари с подпис на Михаел Шумахер, която Любо Ганев взе за 1500 лв. Министър Красен Кралев също се включи в търга, като успя да спечели тренировъчни ръкавици на световния шампион Детелин Далаклиев срещу 700 лева.

"Подкрепих каузата, защото трябва да върнем шанса на децата на Плевен да спортуват в нормални условия", сподели Владислав Монов.

Той допълни, че всички граждани и гости на Плевен ще имат възможността да се наслаждават на мотора, тъй като предстои да бъде изложен в Панорама мол.