Бойко Борисов с коментар за недостроената зала "Арена Плевен" (Видео) - pleven.utre.bg

Бойко Борисов с коментар за недостроената зала "Арена Плевен" (Видео)

21 октомври 2019, 14:04 | plevenutre.bg
  • Снимка:
    Бойко Борисов/Facebook

Пламен Гетов подари на премиера фланелка на футболния Спартак

Премиерът Бойко Борисов пристигна в Кнежа, където е започнало строителството на северната част на "Балкански поток" - от Провадия до сръбската граница. Той ще извърши проверка на напредъка на строителните дейности по разширяване на газопреносната инфраструктура на "Булгартрансгаз" ЕАД.

По-рано днес премиерът пусна в експлоатация първия етап от проекта за разширение на газопреносната инфраструктура в страната по трасето на "Балкански поток".

"Елате да се снимаме и пращайте на Вучич, че той не вярваше", пошегува се Борисов. Той заяви, че сръбският президент ще присъства на официалното откриване заедно с Виктор Орбан.

"За Плевен магистрали правим, газопроводи правим. Ще дойда. Ще си говорим за зали и за стадиони", коментира Борисов пред Пламен Гетов, който бе един от посрещачите. Футболната легенда подари на премиера фланелка на футболния Спартак.

"Досега да я бяхте построили тази зала по времето на Орешарски. Платили 2 милиона, откраднали половината, а другите 13 млн. да ги дадем ние. Като са искали да направят зала, да преведат всички пари. Като искаш да построиш зала, превеждаш парите на общината, досега да я бяха построили по времето на Орешарски", повтори Борисов и допълни: "Развалиха конната база, иззлели някакви бетончета... На Шумен струва 8 млн. залата. Защо вашата да е с 5 млн. по-скъпа? Ще се разходя и до Плевен, но не ми стига времето", допълни Борисов.Коментари (6)

Потребител
Данчо
Гетов е фурнаджийска лопата. Интригант и интересчия.
Получава заплата от 1600 лв от общината, без да прави нищо, а
се снима с кандидата на ГЕРБ за кмет Петров и Б.Борисов.
21 октомври, 18:49 ч.
Потребител
Муйкооо
Че какво като получава заплата от Общината? Той може да симпатизира на който си иска? Общината да не е партийна? Това да не ти е КПСС/ БКП?
21 октомври, 19:55 ч.
Потребител
Осведомен
Аре да те светна малко,щото всички лижите г*зъ на Гетов.Та същия тоя Гетов,когато футболния Спартак влезна във Втора Лига,се кълнеше във вярност на Зеленогорски и Спартански.Сега явно са му подшушнали,че Георг няма да стане пак кмет,и веднага обърна лопатата....А преди това всички знаем за близките му отношения с Румен Петков и Цветан Антов,ама той и тях предаде....
21 октомври, 20:12 ч.
Потребител
аз
верно си муйко
21 октомври, 21:13 ч.
Потребител
Мразим лизачите
Да му ядеш уя Байче.
21 октомври, 15:57 ч.
Потребител
Плевенчанин
Бойче,молим ти се,отърви ни от Зеленогорско-Спартанското робство.
21 октомври, 14:55 ч.

Добави коментар

* Задължителни полета